Proximedia: digitale oplossing

Proximedia is een Europese marktleider inzake digitale oplossingen. Proximedia stelt haar expertise al meer dan twee decennia lang in dienst van duizenden ondernemers. Met Ycor wil de vennootschap een nieuwe uitdaging aangaan.

Proximedia: voortrekker op de digitale markt

Al meer dan twintig jaar biedt Proximedia digitale oplossingen die naadloos aansluiten op wat de ondernemers vragen, dankzij haar verschillende merken. In heel Europa vertegenwoordigt Proximedia meer dan 45.000 klanten, voor een totaal van meer dan 5.000 medewerkers. Wat verklaart dit succes ? Onze professionele teams stellen innovatieve oplossingen voor ten behoeve van (zeer) kleine en middelgrote ondernemingen en zelfstandigen.

Van België via Frankrijk en Spanje tot Luxemburg

Onder leiding van Michel Lallement, algemeen directeur, heeft de groep Proximedia zich weten te positioneren in het hart van heel Europa. We zijn als “number one” digitaal platform actief in Frankrijk, maar ook in Spanje, in Luxemburg en in België!

Ycor gelooft in Proximedia

Sinds 1 mei 2019 waait er een nieuwe wind in een vaak gelauwerde onderneming die onlangs twintig jaar bestaan vierde. Onder de verantwoordelijkheid van Maurice Lévy heeft de groep Ycor beslist om Proximedia over te nemen. In zijn discours legde de Franse zakenman de nadruk op het feit dat “hij investeerde in een project waarin hij rotsvast gelooft!”.

Op termijn moet Proximedia verder werk maken van haar Europese ontwikkeling en zich profileren als de onbetwistbare nummer 1 in digitale oplossingen.

Proximedia … cijfergewijs

Proximedia is een goed geolied bedrijf dat een perfect inzicht heeft in een markt die constant evolueert. Aan de hand van deze data kunt u zich misschien een beter beeld van onze onderneming:

Kortom, Proximedia stelt haar expertise ten dienste van elke klant. Onze professionals werken niet alleen aan digitale producten, maar bieden ook oplossingen die inspelen op elke vraag, met heel uiteenlopende profielen:

Zeven merken tot uw dienst

Onze klanten vertellen regelmatig over hoe ze ons ervaren. Dat is een prima middel om ons aanbod verder te doen evolueren.

Ook de pers echoot ons verhaal in verschillende artikels. Proximedia is een onderneming die (mee)telt en die in de loop van de tijd een stevig netwerk heeft weten uit te bouwen.

Ontdek onze zeven merken en aarzel vooral niet contact met ons op te nemen als u een vraag hebt.