Onze klanten geven hun mening over Proximedia België

Op basis van regelmatige enquetes maken onze klanten het mogelijkheid om onze producten te laten evolueren op basis van hun opmerkingen en getuigenissen. Hieronder kan u enkele ervaringen met Proximedia België terugvinden.

Datum: 29/09/2016
Review: 3 /5

De familie Van Poecke is al enkele jaren de trotste eigenaar van een prachtig herenhuis waarin u feesten en bijeenkomsten kan organiseren. Zij gingen in zee met Proximedia in 1999 en hebben een website bij Online en bedrijfsvideo bij Bizbook Channel. De vrouw des huizes liet ons weten dat ze steeds een goede service krijgt en dat ook tijdens moeilijkere uren. Ze is altijd correct behandeld geweest en kreeg directe oplossingen aangeboden. Ook de leuke reacties van klanten op hun video vindt ze fantastisch.

Datum: 28/09/2016
Review: 4 /5

"Bizbook Channel (Proximedia) heeft mijn video echt goed gemaakt. Er kwam een professioneel team bij mij langs op de dag van de opname. Ook de afwerking van de video is zeer goed gedaan", aldus Edie van SLS Special Lifting Service. Met zijn zaak biedt hij oplossingen aan voor elk hef- en hijsprobleem.

Datum: 27/09/2016
Review: 4 /5

Peter Bracke van Bracke Interieur werd 6 jaar geleden klant bij Bizbook Channel omdat hij zijn bedrijf wou voorstellen aan de hand van een video. Hij liet ons weten dat hij Bizbook Channel zeer interessant vindt, zeker de manier waarop wij zijn video verspreiden op ons netwerk. Dat vindt hij zeer goed.

Datum: 26/09/2016
Review: 5 /5

"Proximedia heeft echt aandacht voor haar klanten", aldus een tevreden François Stinkens van Electro Stinken, Hij is echt heel tevreden met de service die hij aangeboden krijgt van zowel Click+, Online als van Bizbook Channel.

Datum: 21/09/2016
Review: 4 /5

Bent u in Borgerhout en heeft u zin in een ijsje? Dan moet u bij Colors zijn. Robert van Look nam enkele jaren geleden de zaak over en ging ook in zee met Online voor een website aan te maken. Al tien jaar lang is hij enorm tevreden van de diensten.

Datum: 20/09/2016
Review: 3 /5

Online heeft mij echt een mooie website gegeven. Dankzij dit digitale visitekaartje ben ik goed vindbaar op het internet. Ook de samenwerking verloopt erg goed, als ik iets vraag met betrekking tot de website, dan wordt dit binnen 2 dagen steeds aangepast", aldus Beurms Garage.

Datum: 03/08/2016
Review: 4 /5

De zekerheid die Erik Ooms krijgt met zijn website voor zijn zaak Graszoden Ooms, vindt hij fantastisch. Na 12 jaar diensten af te nemen bij Proximedia, weet hij dus zeker waarover hij spreekt. Met zijn bedrijf is hij gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van grasvelden. Een goede service is voor hem erg belangrijk en hij is dan ook tevreden dat hij deze aangeboden krijgt door Online.

Datum: 05/08/2016
Review: 4 /5

De kledingswinkel 'Profiel' kan je vinden in het hartje van Leuven. Twee jaar geleden kreeg het ook een mooi plaatsje op het internet dankzij een website van Online. Hannah Seghers wist ons te vertellen dat ze het ontwerp van haar website erg goed vindt en dat hij vlot en gemakkelijk te gebruiken is.

Datum: 01/08/2016
5 /5

Nan Van Den Bliek is absoluut geen ontevreden klant van Proximedia. Integendeel, met haar kinderopvang 'Nininakri', is zij al 5 jaar klant en heeft hier nog geen spijt van. Ze liet ons het volgende weten: "Het totaalpakket van Online is erg aantrekkelijk. Ik krijg technische ondersteuning wanneer nodig, er is een goede opvolging en ik ben erg tevreden dat er ook een laptop inbegrepen was in mijn contract", aldus een enthousiaste Nan.

Datum: 29/07/2016
Review: 4 /5

Dankzij onze samenwerking met Click+ zijn wij erg visibel op Google, mijn klanten vinden mijn website ook erg aantrekkelijk. En mijn mening over de service die ik aangeboden krijg? Die verloopt altijd redelijk vlot!, aldus Stefan Thomis na 2 jaar klant te zijn bij Click+. Bij hem kunnen klanten terecht voor alles wat met sanitaire installaties te maken heeft en dat komt ook duidelijk tot uiting op zijn landingspagina die door ons team gemaakt werd.

Datum: 27/07/2016
Review: 5 /5

Toen Pedro Letelvier op 3 juli 2015 een contract tekende bij Click+, wist hij niet dat hij een jaar later zo tevreden zou zijn over de dienst. Hij is tuinman en heeft het bedrijf Gardino opgericht. Hij deelt graag zijn ervaring: " Click+ zou ik zeker kunnen aanraden aan anderen. Bij mij werkt het echt goed en ik krijg er zeker genoeg aanvragen door. Ook het ontwerp van mijn minisite oogt zeer professioneel."

Datum: 27/07/2016
Review: 4 /5

Met meer dan 10 jaar ervaring met de diensten van Online, weet onze klant, Ann Vanrusselt, dus waarover ze spreekt als ze haar mening deelt over de samenwerking met Proximedia. Meer informatie over haar schoonheidsinstituut 'Pastel' kan u terugvinden op haar website van Online, een website die volgens haar altijd up to date is en waar wij altijd aan werken indien het nodig is. Ook de goede communicatie van ons team en de ondersteuning die ze krijgt, stemmen haar gelukkig.

Datum: 12/07/2016

Van de 19 jaar dat Tonny Campe actief is met zijn bedrijf Campe Metaalwaren is hij al 16 jaar klant bij Proximedia. Voor zijn groothandel in bouw- en meubelbeslag koos hij voor een website van ons. Hij liet ons met veel plezier weten dat hij Online zeker zou aanraden aan anderen en dat omwille van het all-in pakket, de opvolging en vernieuwing van de website, de snelle oplossingen die wij aanbieden bij problemen en de professionele manier waarop wij zijn domeinnaam beheren.

Datum: 12/07/2016

Een 5 op 5 geeft Patrick Roox onze diensten. Zelf is hij al 15 jaar klant bij Proximedia met zijn zaak in elektriciteits- en verwarmingswerken en werken aan sanitair. Wat hij zeker apprecieert in onze aanpak, is het feit dat wij zo snel reageren als hij iets wilt aanpassen aan zijn website.

Datum: 11/07/2016

Al 4 jaar doet Ghislaine Demey een beroep op onze diensten voor de website van De Broodwinkel. Deze bloeiende zaak is meer dan alleen een warme bakker. Spring er gerust eens binnen voor een koffie, een snack of een warme schotel. De mening van mevrouw Demey over onze diensten: Ik zou jullie zeker aan iedereen aanbevelen. Ik ben bijzonder tevreden over de website die gemaakt werd door Proximedia. Bij problemen worden we direct telefonisch geholpen of indien nodig komen ze ook ter plaatse. Echt een aanrader.

Datum: 30/06/2016

Els Baekelandt is thuisverpleegster en heeft al meer dan 18 jaar ervaring achter haar naam staan. Haar diensten heeft ze ongeveer 5 jaar geleden laten bundelen op een website van Online. We laten haar graag aan het woord: Ik ben tevreden over Proximedia wat betreft mijn website. Via de bedrijfsvideo van Bizbook Channel kon ik een aangename video toevoegen aan deze website. Dat alles zet de thuisverpleging nog extra in de aandacht, aldus een positieve Els.

Datum: 27/06/2016

Met zijn landingspagina van Click+ is Hans Jacobs in het bezig van een miniwebsite waarop zijn leuke traiteurzaak Het Mmm Moment in de verf wordt gezet. Zelf evalueert hij de dienst van Proximedia met een 4 op 5 en laat ons weten dat Click+ zeer interessant is en aan te raden aan iemand net start als zelfstandige of in bijberoep iets opstart.

Het totaalpakket dat Online aanbiedt, vind ik persoonlijk erg interessant. Zo heb ik een website, onderhouden zij deze voor mij, schreven zij de teksten en kan je altijd een beroep doen op hun team als er problemen zijn, aldus Kristel Vanwezemael. Zelf baadt zij haar eigen decoratiewinkel De Binnentuin uit. Op haar website komt u alles te weten over haar zaak, kan u het programma van haar workshops terugvinden, contact met haar opnemen en nog veel meer.

Dankzij de Springking geeft u aan uw feestjes een extra dimensie. Hun springkastelen in alle formaten spreken vooral de kleinste onder ons aan. Op hun website die gemaakt werd door Click+ kan u enkele voorbeelden bekijken en maakt u uw kleine spruit al warm voor zijn of haar feestje. Met deze landingspagina hebben ze bij De Springking al meer aanvragen gekregen door de grotere visibiliteit op het web. Dat stelt hen erg gelukkig en is een belangrijke reden om met ons verder in zee te gaan.

Jan Rutten van het grondwerkenbedrijf J&N ging in 2014 in zee met Proximedia. Zijn website moest overzichtelijk zijn en de mogelijkheid geven om al de diensten die hij aanbiedt, weer te geven. Over ons werk is hij erg tevreden en hij is blij dat zijn website zo gemakkelijk werkt.

Hun ervaring: "De contactpersoon die wij hebben bij Proximedia is erg vriendelijk en helpt ons waar nodig met onze website. Het was in 2013 dat wij voor Proximedia kozen en daar hebben we nog geen spijt van", aldus Bjorn Vanthuyne die zijn eigen onderneming heeft in interieurbouw.

Ongeveer 10 jaar geleden, in 2006, heeft het bedrijf Ades Import voor het eerst gehoord over Proximedia. Snel besloten zij om de website voor hun horecazaak 't Fonteintje door ons te laten creëren. Het zijn onze goede service, diensten en aanbod die hen al jaren bij ons houdt. Ook vinden zij de prijs in ruil voor wat ze krijgen, niet duur.

Op zoek naar een bedrijf in Kalmthout dat u kan helpen met de renovatie of bouw van uw badkamer? Dan kan u terecht bij RSAK Haest Suykerbuyk. Op hun website, die zij in 2006 door Proximedia lieten maken, ontdekt u al hun diensten. Zelf zijn zij positief over de service die wij hen aanbieden.

De dienstverlening die Proximedia aanbiedt aan Mike Gevaert is voor hem zeer goed. Hij liet voor zijn bedrijf in sanitair en verwarming een website bouwen in 2008 en zou iedereen die hij kent en die een website nodig heeft, zeker aanraden om onze diensten te overwegen.

Hun ervaring: "Om eerlijk te zijn zag ik in het begin niet goed in wat een website mij zou bijbrengen. Ik was dus niet tevreden en was niet echt van plan om Proximedia aan te raden bij mijn kennissen. Maar nu, nu we vernieuwen en onze website mee vernieuwt, zie ik de voordelen ervan in. Het is zeer interessant en Proximedia heeft mij weten te overtuigen. Vrienden en kennissen die een website nodig hebben, verwijs ik nu graag door naar jullie", aldus Marc Hendrickx van Taverne Sint-Job.

Hun ervaring: "Ons contract bij Proximedia loopt al meer dan 10 jaar. Op onze website ontdekt u onze kaart, ons buffet en enkele foto's van ons eetcafé. Alles is heel duidelijk en Proximedia zorgt er steeds voor dat wij een goede ondersteuning krijgen voor deze website".

Kristof Soenen is, om het met zijn woorden te zeggen, altijd tevreden en content met onze diensten. Wij van Proximedia hebben zijn website klaargestoomd en online gezet in 2004. De website van zijn slagerij staat nog altijd online en toont de winkel, zijn traiteurdienst, belegde broodjes en nog veel meer.

In 2006 ging er een van onze vertegenwoordigers langs bij Bruyland Technics om te vertellen over onze websites. Rudy Bruyland was overtuigd en tekende een contract. Dat vindt hij vandaag de dag nog altijd een goede keuze en vindt dat onze samenwerking altijd correct verlopen is.

Hun ervaringen met Proximedia België: "Het opstellen van de website en het online zetten ervan ging erg vlot", aldus een tevreden Johan Vanderstukken van het transportbedrijf Vanderstukken. Slechts 2 jaar geleden liet hij zijn website door ons online zetten en geeft al een zeer positieve mening die hij graag wilt delen met anderen.

Botanica Wood, een groothandel in hout met al meer dan 20 jaar ervaring, koos in 2005 voor de diensten van Proximedia. De gebruiksvriendelijkheid van hun website onze telefoonservice en het feit dat wij anticiperen op de nieuwste markttrends, vinden zij erg positief.

De mening van Angelique Kimpe over Click+ en Online is positief. Zelf baadt ze een dierenverzorgingszaak uit en vertelt ons het volgende: "Ik vind mijn website echt prachtig, ook mijn klanten zijn hier heel positief over. De kostprijs lijkt misschien hoog, maar dat wordt zeker gecompenseerd door het aantal bezoekers dat ik via mijn website verkrijg", aldus een tevreden Angelique over de diensten en producten van Proximedia.

In het hartje van Brugge kan je overnachten in de luxe B&B Mirabel. Hun website toont interessante foto's en maakt het mogelijk om een kamer te reserveren. Gaston Van De Wiele ging in 2000 in zee met Proximedia en betreurt het zich nog niet. De goede opvolging die hij krijgt, onze vriendelijke vertegenwoordigster, ons webdesign en het feit dat zijn website geoptimaliseerd is voor zoekmoteren maken hem zo tevreden.

Wilt u chape- en/of vloerwerken utivoeren? Kristof Vervaeck knapt ze voor u op. Voor de creatie van zijn website koos hij in 2004 voor Proximedia: "De persoonlijk aanpak en de verdere opvolging die ik van jullie krijg vind ik top. Ook heel positief aan jullie werking, is het snel reageren en aanpassen van de website indien dat nodig is", aldus Kristof.

Breiwol, haakkatoen, handwerk en naaigerief, je vindt het allemaal bij Stikkestek in Brugge. De eenmanszaak van Katrien Vonck staat sinds 2014 op het internet met een website van Online. Katrien getuigt over de goede samenwerking met Proximedia: "Online volgt mijn website erg goed op. Zonder dat ik zelf contact met hen moet opnemen, communiceren zij met mij, zo ook bijvoorbeeld over de optimalisatie van mijn website".

Het schoonmaakbedrijf Hynova heeft op haar website van Online een eigen webshop. Peter Van Pamel, de zaakvoerder, is zeer blij met zijn keuze voor deze dienst van Proximedia en deelt graag zijn mening: "Bij problemen kan ik altijd onmiddellijk terecht bij jullie voor al mijn vragen! Ik ben een tevreden klant!"