Als marktleider in digitale communicatieoplossingen voor zelfstandigen en kmo’s, ondersteunt Proximedia meer dan vijfenveertigduizend klanten en ongeveer vijfhonderd medewerkers in Europa. Onze groep heeft zich gevestigd dankzij een uniek aanbod, speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Proximedia: van België naar Europa

Onder de leiding van Maxime Baffert (Algemeen Directeur), is de Proximedia groep sterk gegroeid in Europa. De groep is nu gevestigd in Frankrijk, maar ook in België, Nederland en Spanje zijn zij aanwezig.

De kracht van de Publicis Groupe ten dienste van kleine ondernemingen

Als deel van de Publicis Groupe geniet Proximedia van de expertise en de ondersteuning van deze groep.

De Publicis Groupe in enkele cijfers:

Diepgaande expertise ten dienste van elke klant

Op vlak van kwaliteitsvolle, digitale producten, stelt Proximedia België professionelen met verschillende profielen te uwer beschikking. Deze diversiteit laat ons toe om efficiënt te beantwoorden op de verschillende noden van onze klanten.

Projectmanagers: als geboren leiders regelen zij het contact tussen klanten en de technische teams. Zij bepalen samen met u uw noden en de nodige kosten, daarnaast blijven ze tijdens de duur van uw project steeds te uwer beschikking.

Redacteurs: geven leven aan uw website, streven ernaar om de unieke persoonlijkheid van elke onderneming te herschrijven en zetten de aangeboden diensten in de kijker. Zij voeren ook een optimalisatie uit op de inhoud van uw website om zo de zichtbaarheid te verhogen in de zoekresultaten.

Grafische ontwerpers en designers: staan in voor de visuele identiteit van uw website, de grafica definiëren een design op maat voor uw online website. Grafische kaart, kleuren, typografie, logo, functionaliteit…

Developers en IT team: zorgen voor de prestaties van uw website. Zij staan in voor de algemene en veilige werking van uw website.

Enkele klantenervaringen

Om steeds te kunnen evolueren en verbeteren kent onze groep een groot belang toe aan de tevredenheid van onze klanten. Ontdek enkele ervaringen met Proximedia.